آموزش وردپرس – تنظیمات
همیشه وقتی چیز جدید میگیریم از اولین کارهایی که می کنیم رفتن به بخش تنظیمات هست. در مورد وردپرس هم اینچنین هست. بعد از اینکه مراحل نصب رو به اتمام سوندیم برای اینکه سایت رو مطابق با آنچه که میخواهیم سفارشی سازی کنیم باید سری به بخش تنظیمات بزنیم و با توجه به نیازهایمان تنظیمات را اعمال کنیم. برای اینکه بدونید تنظیمات در وردپرس به چه شکل هست تا آخر این مطلب با ما همراه باشید.
1. تنظیمات همگانی
گزینه هایی که در این قسمت وجود دارند:
عنوان سایت: نام سایتتان خواهد بود. این عنوان در موتورهای جستجوگر نمایش داده خواهد شد. عنوانی که وارد می کنید برای صفحه اول سایت می باشد ولی می توان آن را به عنوان مطالب و برگه ها نیز اضافه کرد. انتخاب یک عنوان مناسب با زمینه کاری وب سایت بسیار مهم می باشد.
معرفی کوتاه: توضیح این مورد را از خود وردپرس کپی میکنم! “در چند واژه بیان کنید که این سایت دربارهی چیست”
* برای مثال من در همین وبلاگ عنوان رو پیام کیوانی و معرفی کوتاه رو وبلاگ شخصی وارد کردم.
نشانی وردپرس و نشانی سایت : از این قسمت می توانید مشخص کنید که سایت با www نشان داده شود یا نه! همچنین وقتی که بخواهید آدرس دامنه سایت را عوض کنید باید از این قسمت دامنه جدید را ست کنید.
* برای وبلاگ من هر 2 مورد در حال حاظر http://payam.keivany.ir هست.
نشانی ایمیل: از این ایمیل برای اطلاع رسانی استفاده می شود. برای مثال وقتی شخصی عضو شود یا دیدگاه جدید ارسال شود از طرف وردپرس ایمیل اطلاع رسانی ارسال خواهد شد. این ایمیل با ایمیل کاربری فرق دارد ولی می تواند هر 2 تا یکی باشند.
عضویت: اگر بخواهید بازدید کننده ها عضو شوند باید تیک این گزینه را بزنید. همنین برای کاربران عضو باید نقشی را انتخاب کنید. نقش پیشفرض مشترک می باشد که هیچگونه دسترسی به ناحیه مدیریتی سایت ندارد.
زمان محلی: برای درست نشان دادن ساعت ارسال پست ها و دیدگاه باید این گزینه را بر روی تهران بگذارید.
ساختار تاریخ و زمان: این 2 گزینه هم مربوط به چگونگی نمایش تاریخ و زمان هست که می توانید به دلخواه از یکی از فرمت های موجود یکی را استفاده کنید.
روز آغازین هفته: در نهایت برای این گزینه هم شنبه را انتخاب کنید.
2. نوشتن
ساختار: تا حالا مطالب قبلی من رو دیدید که از شکلک هایی همچون 🙂 استفاده کردم؟ 😀 شما در سایت شکلک ها رو مشاهده می کنید ولی من تصاویر رو نمیذارم! بلکه از 🙂 و :ِD استفاده کنم که به دلیل گذاشتن تیک گزینه تبدل خندانک ها به گرافیک وردپرس خودش اینها رو تبدیل به شکلک های از قبل تعریف شده می کنه.
* در آینده نحوه تغییر این شکلک ها ( اضافه و کم کردن ) رو هم توضیح خواهم داد.
دسته پیش فرض نوشته ها: اگر مثل من بعضی وقت ها یادتون بره که تیک گزینه دسته مربطه رو هنگام ارسال پست بذارید 😀 . در این حالت وردپرس یک دسته رو انتخاب خواهد کرد که از این قسمت می تونید اون رو انتخاب کنید.
ساختار پیشفرض نوشته: با این مورد آشنایی ندارم! 😐
دسته پیشفرض پیوندها: این گزینه هم مربوط به لینک ها هست که شخصا خودم که 4 سال هست با وردپرس کار میکنم تا حالا یک مورد هم پیش نیموده که ازش استفاده کنم 😐
مخابره کنید: امکان به ظاهر مفید ولی بدون کاربرد برای من! این دکمه رو باید تو لیست علاقمندی ها بذارید بعد وقتی که یه سایت به مطلب خوبی برخورد کردید روش کلیک کنید و بعد اون صفحه رو تو سایت خودتون ارسال کنید. همانطور که گفتم فقط یکی دو بار برای تست ازش استفاده کردم و اطلاعات زیادی ازش ندارم چون به نظرم ابزار مفیدی نیست.
فرستادن با نامه: کاربرد این مورد هم که کاملا مشخص هست. من که تا حالا از این روش برای ارسال مطلب استفاده نکردم ولی امکان خوبی هست که در برخی موارد می تواند بسیار مفید واقع شود.
آگاهی دهندههای بهروز شدن سایت: اگه این یه مورد نبود شماره 2 رو اصلا ارسال نمیکردم! 😐 یکی از مهمترین گزینه های تنظیمات در وردپرس که ارتباط مستقیمی هم با سئو داره همین مورد هست. به صورت پیشفرض فقط یک مورد وجود دارد که سرویس راه اندازی شده توسط خود وردپرس می باشد. برای اضافه کردن سایر سرویس ها و کسب اطلاعات بیشتردر این مورد به مطلب با آگهی دهنده بهروز شدن سایت وردپرس آشنا شوید سر بزنید.
3. تنظیمات خواندن
در برگهی نخست نمایش داده شود: این گزینه به صورت پیشفرض بر روی گزینه نوشته های تازه هست. در خود وبلاگ من هم به همین شکل هست و نوشته های جدید در صفحه قرار می گیرند و رفته رفته جای خود را به مطالب جدیدتر می دهند. اما اگر بخواهید به جای نمایش مطالب یک صفحه ایستا را نمایش دهید می تواند یک برگه ایجاد کرده و آن را برای نمایش صفحه اصلی انتخاب کنید. استفاده از نمایش برگه یکتا بیشتر در سایت های شرکتی کاربرد دارد.
بیشترین نوشته ها در برگه ی وبلاگ و خوراک: این گزینه ها هم که مشخص هستن 😀 برای گزینه اول برای وبلاگ من 7 مطلب هست و برای دومی که مربوط به نمایش تعداد مطالب در خوراک هست 10 تا هست. خوراک سایت خروجی xml داره که برای بازدید آدم ها نیست! تو مروگر فایرفاکس میشه آدرس فید رو ذخیره کرد تا از اخرین ارسال های سایت مطلع شد. سایت های خبرخوان هم از این مورد برای دریافت اخبار از سطح سایت ها استفاده می کنند. برای مشاهده خوراک سایت من هم روی نوشته کلیک کنید.
برای هر نوشته در خوراک، نمایش بده: نیاز به توضیح نمیبینم :دی
نمایش به موتورهای جستجو: در صورتی که سایت خود را تازه راه اندازی کرده اید و تغییرات زیاد اعمال می کنید پیشنهاد میکنم تیک این گزینه رو بزنید. بعد از اینکه کار تنظیمات رو به اتمام رسوندید تیک این گزیه رو بردارید و سایت رو به گوگل هم معرفی کنید تا مطالب شما رو ایندکس کنه.
ادامه دارد…
سلام ببخشید یه سوال داشتم برای اینکه اسم نویسنده پست ارسال شده توی سایت نشون داده بشه باید چیکار کرد؟؟؟؟
همه تنضیمات وردپرس رو گشتم اما به نتیجه ای نرسیدم. اگه ممکنه جواب رو به ایمیلم بفرستید. ممنون
برای نشون دادن نام نویسنده از این کد استفاده کنید.
و برای نمایش توضیحات مربوط به نویسنده هم میتوانید از کد زیر استفاده کنید
موفق باشی