آموزش نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس

در این مطلب میخوام براتون آموزش نصب وردپرس رو بذارم. سیستم مدیریت محتوایی که برای ایجاد بلاگ شخصی بهترین گزینه می باشد که با انعطاف پذیری بالاش برای راه اندازی وب سایت نیز استفاده می شود. اولین کاری که باید انجام دهیم دانلود این CMS می باشد. برای دانلود نسخه فارسی این سیستم اینجا کلیک کنید.

 

بعد از اینکه وردپرس رو دانلود کنید از حالت فشرده خارج کنید و به دنبال فایل wp-config-sample.php باشید. حالا این فایل رو با یک ویرایشگر متن باز کنید. عبارت DB_NAME را جستجو کنید. تنها تغییراتی که که در این فایل باید اعمال شود مربوط به موارد زیر می باشد.

 

/** The name of the database for WordPress */
define(‘DB_NAME’, ‘database_name_here’);

/** MySQL database username */
define(‘DB_USER’, ‘username_here’);

/** MySQL database password */
define(‘DB_PASSWORD’, ‘password_here’);

/** MySQL hostname */
define(‘DB_HOST’, ‘localhost’);

/** Database Charset to use in creating database tables. */
define(‘DB_CHARSET’, ‘utf8’);

به جای database_name_here نا پایگاه داده ای که ایجاد کرده اید و در username_here نام کاربری را که برای آن پایگاه داده تعریف شده است را وارد کنید. و در آحر به جای password_here رمزی که برای کاربر پایگاه داده گذاشته بودید را وارد کنید.

DB_HOST نام محل پایگاه داده می باشد که localhost نامیده می شود. این گزینه را تغییر ندهید مگر اینکه بخواهید وردپرس را در پایگاه داده خارج از هاست فعلی نصب کنید. utf8 در DB_CHARSET برای پشتیبانی از زبان فارسی می باشد.

توجه: برای اینکه اطلاعات پایگاه داده را داشته باشید، باید آن را قبلا ایجاد کرده باشید که قبلا نحوه ایجاد پایگاه داده (Database) را توضیح داده ام.

خارج از بحث!

” قبلا گفته بودم که وردپرس به زبان PHP نوشته شده برای همین اگر به کدهای بالا دقت کنید مشاهده می کنید که از define استفاده شده است. همانطور که باید اطلاع داشته باشید از این عبارت برای مشخص کردن ثوابت استفاده می شود که در مورد آن قبلا توضیحاتی داده شده است.”

حال که تغییرات را اعمال کرده اید فایل را ذخیره کنید. اکنون وقت آن رسیده نام که خود فایل را عوض کنیم. برای همین wp-config-sample.php را به wp-config.php تغییر نام دهید. اگر فایل را تغییر نام نداده باشید و یا آن را آپلود نکنید خطا داده خواهد شد.

اکنون تمامی فایل ها را فشرده (zip) کرده و روی هاست آپلود کنید. مجددا پوشه آپلود شده را از حالت فشرده خارج کنید. آدرس سایت را در مرورگر وارد کنید تا صفحه نصب وردپرس برایتان نشان داده شود.

یکی از مزیت های بزرگ وردپرس سیستم نصب آن می باشد که خیلی ساده هست. در این صفحه کافیست اطلاعات چند فیلد را وارد کنید و بر روی دکمه «راه اندازی وردپرس» کلیک کنید تا کار نصب تمام شود.

خب کار نصب وردپرس رو هم به اتمام رسوندیم. در پست های بعدی به سراغ آموزش نصب سایر CMS ها خواهم رفت.

پیام کیوانی

نوشتن رو دوست دارم، چون باعث افزایش آگاهی خواننده میشه. تمام سعی ام این هست که مطالبی که می نویسم برای افرادی هم که مراجعه می کنند مفید و کاربردی باشه ولی قطعا مواردی خواهند بود که اصلا به درد شما نمی خورن! چون اینجا "وبلاگ شخصی" هست.

۸ دیدگاه‌

  1. ali گفت:

    سلام، من هاستم رایگان فایل منیجرش بیشتر از ۲مگو اپلود نمی کنه به روش اف تی پی هم ارور میده اگه می شه یه راهنمایی بکنید مرسی.

    • سلام، معمولا از طرف هاستینگ برای آپلود فایل محدودیت در نظر گرفته نمیشه، با این حال شما جایی که ازش هاست گرفتید رو اعلام کنید تا من نگاه کنم ببینم جریان چی هست.

        • با خود همین اسم من به نتیجه درستی نرسیدم. آدرس کامل بدید.

          • ali گفت:

            ببخشید
            اینم ادرس کامل http://www.1freehosting.com

          • من هم ثبت نام کردم ولی خب مثل اینکه همانطور که خودتون گفتید مشکل داره. فایل ها پس از آپلود با یک اخطار مواجه میشن.
            در خصوص وردپرس هم یک نصب کننده اتوماتیک داشت که من از طریق اون وردپرس رو نصب کردم ولی ورژن ۳٫۳ بود که وقتی خواستم بروزرسانی کنم باز هم این عملیات انجام نگرفت که نشون میده مشکل هاستینگ است.
            درضمن اگر هدف تون واقعا راه اندازی سایت هست (نه تست) توصیه می کنم از هاست های رایگان استفاده نکنید.

  2. ali گفت:

    واقن ممنون از وقتی که گذاشتی.
    و من تازه کارم خواستم اول با هاست رایگان شروع کنم.

    • اگر صرفا می خوایید که با سیستم وردپرس آشنا بشید می تونید روی لوکال (کامپیوتر خودتون) نصب کنید و دیگه نیاز به اینترنت و هاست و… هم نیست. اگر هم میخواهید بر روی اینترنت سایت داشته باشید می تونید از سیستم وبلاگدهی خود وردپرس که با آدرس wordpress.com در دسترس هست کارتون رو شروع کنید.
      اگر سوالی بود خوشحال میشم که بتونم کمک کرده باشم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *